Aanbieding

Gratis kennismakingsles

Autorijles

 
Bij Rijschool Stad rij je in een Volkswagen Polo, een perfecte wagen waarmee je je goed in het verkeer beweegt, zowel in de stad als buiten de bebouwde kom. Je hebt les van een zeer ervaren instructeur die je tijdens de les antwoord kan geven op al je vragen, bij elke voorkomende verkeerssituatie uitleg en tips geeft en je in elke situatie op je gemak stelt. Samen werken we er naartoe dat je zelfstandig beslissingen neemt en vlot en veilig overal heen kunt rijden. Je zult zien dat je elke les meer overzicht en controle krijgt en al snel terwijl je rijdt, het verkeer in de gaten kunt houden en vragen kunt stellen over alles dat in je opkomt (laten we dat wel voor het overgrote deel rijlesgerelateerd houden, want let’s face it, je betaalt om te leren rijden wink ). Een uur rijles duurt ook echt een uur, en dat uur wordt ook gevuld met daadwerkelijk autorijden.
 

Wanneer is rijles mogelijk

Maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 20:00
 
In overleg zijn andere tijden mogelijk, indien de bovenstaande tijden je echt niet passen, neem dan contact op om te overleggen over de gewenste tijdstippen.
 

Gratis kennismakingsles

Tijdens een gratis kennismakingsles leren we elkaar een beetje kennen, merk je hoe gemoedelijk en tegelijkertijd doeltreffend de lessen zijn. Zie je dat wel zitten, kom dan eens een keertje achter het stuur zitten!
Vraag hieronder je kennismakingsles aan.
 

 

Inschrijfformulier

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:

:

*:

Ik wil graag:
:Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Aanbieding

Gratis kennismakingsles

Kies je pakket

Laat weten welke manier van lessen je het best aanstaat, samen maken we een plan en rij je zo op je doel af!

Opfriscursus

Heb je al een tijdje niet meer gereden en wil je even samen 'opfrissen' voordat je weer zelf door het verkeer scheurt ...

Studentenkorting

Als student in Groningen je rijbewijs halen, met de studentenkorting doe je extra voordelig bij Rijschool Stad!

Rijschool Stad  •  Stuurhut 79  •  9733 AR Groningen  • 06 484 25 435  •  info@rijschoolstad.nl

Rijschool Stad
Stuurhut 79
9733 AR Groningen
06 484 25 435
info@rijschoolstad.nl

© Rijschool Stad | ontwerp en realisatie: Arco